Experiențe împreună.
You are here:

L-au pierdut pe Ianis Hagi, dar au pus ochii pe alt internaţional de tineret. Sevilla e gata să cumpere fotbalistul care l-a dat pe spate pe Gigi Becali

L-au pierdut pe Ianis Hagi, dar au pus ochii pe alt internaţional de tineret. Sevilla e gata să cumpere fotbalistul care l-a dat pe spate pe Gigi Becali

U Craiova

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat dispus să-l cumpere pe Alexandru Cicâldău de la U Craiova, fotbalist care are o clauză de rezilere de 7 milioane de euro.

Italienii de la ViaEmiliaNews susţin că pe lângă SSC Napoli, Sassuolo este interesată de transferul fotbalistului pe care patronul FCSB-ului, Gigi Becali l-a comparat cu Marco Veratti.

Aceeaşi sursă, care citează şi Gazzetta di Modena anunţă că Sassuolo are şanse mici să-l cumpere pe internaţionalul Craiovei, mai ales că pe fir a intrat şi FC Sevilla, formaţie condusă acum de Monchi, fostul director sportiv al celor de la Roma. Interesul Sevillei este unul de ultimă oră pentru internaţionalul român în vârstă de 21 de ani.

Cota lui Cicâldău a explodat în ultimul an. Fotbalistul pe care Craiova plătea 1 milion de euro celor de la Viitorul Constanţa este acum cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. 43 de meciuri a jucat în sezonul trecut Cicâldău pentru Craiova, formaţie pentru care a înscris 5 goluri şi a oferit 9 pase decisive.

Alexandru Cicâldău are contract cu U Craiova până în 2022 şi este impresariat de Pietro Chiodi. Fotbalistul născut la Medgidia are 13 selecţii şi 2 goluri în echipa naţională de tineret. 

viewscnt
Articole similare