Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au sedus şi l-au abandonat. A fost ofertat în iarnă de FCSB, dar spune că apoi nu l-a mai sunat nimeni: ”Nu m-au mai contactat”

L-au sedus şi l-au abandonat. A fost ofertat în iarnă de FCSB, dar spune că apoi nu l-a mai sunat nimeni: ”Nu m-au mai contactat”

Superliga

Comentarii

Răzvan Pleşca a fost ofertat în iarnă de FCSB, dar oficialii lui Gaz Metan Mediaş i-au transmis atunci că nu-l lasă să plece liber de contract. Discuţiile s-au amânat pentru vara care urmează, dar portarul de 36 de ani spune că nu l-a mai căutat nimeni de la FCSB.

La 36 de ani, Răzvan Pleşca a avut şansa să-şi încheie cariera la o echipă mare. Portarul lui Gaz Metan a fost ofertat de FCSB în iarnă, însă conducerea clubului la care este legitimat i-a transmis că nu-l va lăsa să plece liber de contract. Pleşca mai avea contract până în vară, astfel că cei de la FCSB i-au garantat că transferul se va face după ce îşi va încheia conturile cu Gaz Metan.

Între timp, Pleşca şi-a prelungit înţelegerea cu Mediaş şi spune că a luat această decizie deoarece niciun oficial de la FCSB nu l-a mai sunat după negocierile din iarnă:

”Ştiu că m-au vrut în ianuarie, atunci am purtat nişte discuţii cu ei, dar eram sub contract cu Gaz Metan, oamenii de aici mi-au spus la modul politicos că poate să plece oricine în afară de mine, iar apoi nu a mai fost contactat de nimeni de la Steaua. Singura ofertă concretă a fost de la Gaz Metan şi m-am bucurat foarte tare că mi-au oferit prelungirea contractului. Acum e clar că îmi voi încheia cariera la Mediaş”, a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan plescafcsb 

viewscnt
Articole similare