Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au trădat fraţii şi prietenii. „E lipsă de respect. Calcă în picioare demnitatea antrenorilor”. Gigi Becali a ajuns să fie criticat şi de apropiaţi

L-au trădat fraţii şi prietenii. „E lipsă de respect. Calcă în picioare demnitatea antrenorilor”. Gigi Becali a ajuns să fie criticat şi de apropiaţi

FCSB

Comentarii

Retras pentru moment din viaţa publică, Gigi Becali e în continuare contestat pentru modul în care se implică la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a fost criticat chiar şi de Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani.

Lui Valeriu Iftime nu i-a venit să creadă că Toni Petrea a schimbat patru jucători în prima jumătate de oră a meciului dintre Poli Iaşi şi FCSB. Mai mult, înainte ca antrenorul să efecuteze înlocuirire, directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a fost surprins vorbind la telefon.

Gigi Becali se distrează în fotbal. Pune multă presiune, dar nu e foarte atent la rezultatul final. Este, fără îndoială, lipsă de respect faţă de echipa pusă să conducă clubul. În fotbal e foarte foarte greu să fii antrenor. Trebuie să stai fără întrerupere cu jucătorii, să ştii cum se pregătesc. Sunt atâtea probleme pe care un antrenor le vede. Are şi şcoală, experienţă.

Un antrenor nu poate fi înlocuit niciodată cu un patron. Eu niciodată nu o să am curajul nici măcar să mă gândesc la asta. A-ţi perimite să faci schimbări, să calci în picioare demnitatea antrenorilor, e un lucru care nu face casă bună cu fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime la PRO X.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a făcut mai multe afaceri cu Valeriu Iftime. Olimpiu Moruţan, Andrei Miron, Soiledis şi Oaidă fac parte din lotul lui FCSB, după ce au evoluat înainte pentru FC Botoşani. În trecut, la FCSB au ajuns şi alţi fotbalişti de la gruparea moldoveană, Mihai Roman şi Cătălin Golofca.

 

Afla mai multe despre: becaliliga 1botosaniiftime 

viewscnt
Articole similare