Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L'Equipe aruncă "bomba" pe prima pagină! Nici Zidane, nici Enrique, nici Conte! Un antrenor fără echipă e NOUL favorit să o preia pe PSG

L'Equipe aruncă "bomba" pe prima pagină! Nici Zidane, nici Enrique, nici Conte! Un antrenor fără echipă e NOUL favorit să o preia pe PSGgalerie foto

Campionate

Comentarii

Presa internaţională speculează intens pe seama tehnicianului care o va prelua pe PSG din vara lui 2018, fiind clar că Unai Emery nu va mai continua la gruparea pariziană, după un nou eşec prematur în UEFA Champions League.

Rând pe rând au fost vehiculate variante precum Antonio Conte, Zinedine Zidane, Luis Enrique sau Jose Mourinhio, însă se pare că francezii s-au reorientat. Cel puţin asta susţine prestigiosul cotidian L'Equipe, care astăzi anunţă că lupta se dă între Joachim Low şi şi Thomas Tuchel, favorit fiind fostul antrenor al Borussiei Dortmund.

Vestea e surprinzătoare, în condiţiile în care despre tehnicianul german de 44 de ani s-a scris că ar fi dorit de Bayern Munchen, dar şi de Arsenal Londra, ca un înlocuitor pentru Arsene Wenger.

Fost antrenor la Mainz şi Dortmund, Tuchel e liber de contract din vara lui 2017, când a decis să se despartă pe cale amiabilă de Borussia.

Afla mai multe despre: lquipezidaneenriquecontemourinhothomas tuchel 

viewscnt
Articole similare