Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L`Equipe: ”Caroline Garcia a surclasat-o pe Simona Halep”. Ce scrie presa internaţională

L`Equipe: ”Caroline Garcia a surclasat-o pe Simona Halep”. Ce scrie presa internaţională

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 27 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al Qatar Open, cu scorul de 6-4, 6-3, de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 76 WTA, beneficiară a unui wild card.

L`Equipe: ”Caroline Garcia a surclasat-o pe Simona Halep”. Ce scrie presa internaţională 

Evoluţia slabă a Simonei Halep din partea a doua a meciului cu Jelena Ostapenko, din semifinalele turneului de la Dubai, s-a prelungit şi la Doha. Fără iniţiativă, fără dorinţă de a lupta, previzibilă şi lentă, fără să schimbe nimic în jocul ei, românca a fost întrecută de o sportivă care nu se află în cea mai bună formă a carierei şi pe care a învins-o de şapte ori în opt jocuri.

Jurnaliştii de la L`Equipe au scris că Garcia ”a surclasat-o” în acest duel pe Simona, chiar dacă scorul a fost unul strâns.

”Performanţă superbă reuşită de Caroline Garcia, cea care a surclasat-o pe Simona Halep în primul tur la Doha! Meciul nu a fost uşor pe hârtie, Caroline Garcia a înfruntat-o pe românca aflată în trecut pe locul 1 mondial. Dar sub rafalele de vânt care le deranjau regulat pe cele două jucătoare, franţuzoaica a fost cea care s-a descurcat cel mai bine. Mai presus de toate, Garcia a fost capabilă să joace mai inteligent decât adversara sa.

 A apărat mingile de break pe care le avea de apărat şi s-a simţit mai confortabil pe al doilea serviciu al Simonei Halep. Cu un joc solid pe propriul serviciu, Garcia a reuşit să-şi menţină avantajul pentru a încheia întâlnirea în două seturi. Un început cum nu se putea mai bun în acest turneu din seria WTA 1000”, au scris francezii de la L`Equipe.

Afla mai multe despre: caroline garciasimona halep 

viewscnt
Articole similare