Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L'Equipe publică o informaţie bombă. Real Madrid vrea să plătească 500 de milioane de euro pentru doar TREI jucători. Cine sunt cele trei staruri

 L'Equipe publică o informaţie bombă. Real Madrid vrea să plătească 500 de milioane de euro pentru doar TREI jucători. Cine sunt cele trei staruri

Campionate

Comentarii

Publicaţia L'Equipe susţine că Zinedine Zidane are la dispoziţie un buget care depăşeşte orice imaginaţie, pentru a-i transfera pe Mbappe, Hazard şi Pogba: 500 de milioane de euro.

În birourile lui Real Madrid se lucrează intens la lista cu jucătorii care vor fi ofertaţi în vară. Înainte de a accepta revenirea, Zidane a primit promisiunea că va dispune de un buget consistent pentru a restructura lotul şi cei de la L'Equipe susţine că n-au fost simple vorbe în vânt.

Publicaţia franceză susţine că Real Madrid este dispusă să plătească nu mai puţin de 500 de milioane de euro pentru doar trei jucători. Este vorba despre Kylian Mbappe, Eden Hazard şi Paul Pogba. Cea mai mare parte din această sumă va fi investită însă în transferul lui Mbappe.

Campioana Europei este dispusă să plătească incredibila sumă de 280 de milioane de euro în schimbul atacantului de 20 de ani. Real Madrid speră că cifra îl va determina pe Al Khelaifi - patronul lui PSG - să fie de acord cu acest transfer.



Dacă aceste transferuri s-ar realiza, Real Madrid ar stabili recorduri greu de doborât. În prezent, cel mai scump jucător este Neymar, pentru care PSG a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l lua de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: real madridbuget 

viewscnt
Articole similare