Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 10 ani distanţă de la cazul "Bricheta", Alexandru Deaconu este acum în centrul atenţiei la nivel mondial! A fost observator la Real - Juve!

La 10 ani distanţă de la cazul "Bricheta", Alexandru Deaconu este acum în centrul atenţiei la nivel mondial! A fost observator la Real - Juve!
Comentarii

În martie 2008, Alexandru Deaconu, actualul vicepreşedinte al CCA, lua controversata decizie de a abandona meciul Rapid - Steaua în minutul 74, când era lovit din tribune cu o brichetă. Steaua câştiga atunci cu 3-0 la masa verde şi ulterior cucerea şi titlul de campioană.

La zece ani distanţă de la acel eveniment memorabil rămas în amintirea fanilor drept "Cazul Bricheta", Deaconu s-a aflat aseară într-o nouă postură dificilă. A fost observator la partida Real Madrid - Juventus, scor final 1-3 şi încheiată cu un scandal imens.

Benatia l-a faultat pe Lucas Vasquez la ultima fază a meciului, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalty. Decizia a fost puternic criticată de italieni, Ronaldo transformând penalty-ul şi aducând calificarea madrilenilor în minutul 90+7, la patru minute distanţă de la acordarea loviturii de pedeapsă.

Pe final de meci au mai fost alte două faze controversate: eliminarea lui Buffon şi prezenţa lui Sergio Ramos pe banca de rezerve, deşi acesta era suspendat.

 

Afla mai multe despre: real madridjuventusalexandru deaconuliga campionilor 

viewscnt
Articole similare