Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 16 ani a doborât toate recordurile de vârstă la Ajax. Cine este noul puşti minune al fotbalului olandez

La 16 ani a doborât toate recordurile de vârstă la Ajax. Cine este noul puşti minune al fotbalului olandez
Comentarii

Este născut în anul 2002 şi joacă pe poziţia de mijlocaş central. Până săptămâna trecută nu avea niciun meci la prima echipă a "lăncierilor", a debutat în derby-ul cu PSV, iar după etapa de cupă a doborât trei recorduri.

Ryan Gravenberch este numele jucătorului de 16 ani care a fost introdus în meciul cu PSV Eindhoven de duminică. Chiar dacă Ajax era condusă cu 3-0, Erik ten Hag i-a acordat debutul puştiului în Eredivisie şi acesta a devenit cel mai tânăr jucător din istoria lui Ajax care a jucat în campionatul olandez.

Câteva zile mai târziu, Gravenbarch a fost titular în meciul din Cupa Olandei cu HVV Te Werve şi a înscris ultimul gol în succesul "lăncielilor" cu 7-0. După această performanţă, nu numai că olandezul a devenit cel mai tânăr titular din istoria lui Ajax, dar şi cel mai tânăr marcator. 

Cel mai probabil, Gravenbarch va continua să evolueze la Jong Ajax, dar cu asemenea reuşite nu este mult până când va fi promovat definitiv la echipa mare, mai ales că este impresariat de celebrul Mino Raiola. 

Afla mai multe despre: ryan gravenbarchajaxmarcatorrecorddebut 

viewscnt
Articole similare