Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 33 de ani, ”micuţul” Elton a dat o nouă lovitură financiară. Unde s-a transferat fostul mijlocaş al FCSB-ului: ”Sunt foarte motivat”

La 33 de ani, ”micuţul” Elton a dat o nouă lovitură financiară. Unde s-a transferat fostul mijlocaş al FCSB-ului: ”Sunt foarte motivat”

Campionate

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Elton a prins un nou contract consistent. Micuţul mijlocaş brazilian a semnat cu Al Wahda Mecca, locul şase în campionatul Arabiei Saudite.

Elton a revenit în fotbalul arab după doar jumătate de an petrecut în ţara natală, în Brazilia. Fostul mijlocaş al FCSB-ului s-a despărţit de CRB, un club din liga secundă a Braziliei. Elton a semnat cu Al Wahda Mecca, echipă care se află pe locul şase în campionatul Arabiei Saudite:

”Sunt foarte motivat. Voi munci să-mi fac o poveste aici, la Al Wahda, care este unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul asiatic [...] Istoria mea în fotbalul arab a fost construită cu mult efort. Am muncit din greu în ultimii ani şi mi-am făcut un nume aici. Sunt foarte fericit în Arabia Saudită şi familia mea se simte la fel”, a declarat Elton, citat de alagoas24horas.com.br.

Elton, transferat de FCSB ca un foarte mare talent

Sosirea lui Elton Jose Xavier Gomes în România a produs o veritabilă isterie printre fanii Stelei la începutul lui 2007. Brazilianul în vârstă de doar 21 de ani era cumpărat cu 1,6 milioane de euro şi era prezentat drept un jucător cu o tehnică impecabilă şi cu un mare viitor.

Elton şi-a demonstrat tehnica în cele câteva luni petrecute în România, dar cam atât. A rămas în memoria fanilor mai mult prin fizicul său (are doar 1,54 m) şi a plecat în vara aceluiaşi an la Al-Nassr, după 9 meciuri jucate la Steaua şi un gol marcat. De atunci, pentru Elton a urmat un periplu pe la mai multe echipe din Golf (Dubai SCS, Al Wasl, Al Fateh, Al-Mesaimeer, Al Qadisyah) şi Brazilia (Fortaleza, Sport Recife).



 

Afla mai multe despre: elton 

viewscnt
Articole similare