Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 34 de ani, Romeo Surdu este gata de o nouă performanţă. Ce se mai întâmplă cu fostul atacant al FCSB-ului

La 34 de ani, Romeo Surdu este gata de o nouă performanţă. Ce se mai întâmplă cu fostul atacant al FCSB-ului

Stranieri

Comentarii

Romeo Surdu ţinteşte un nou titlu în Republica Moldova. Atacantul în vârstă de 34 de ani joacă la Milsami Orhei, echipă alături de care a câştigat campionatul în 2015.

Fostul atacant al FCSB-ului a revenit la Milsami în vara lui 2017, echipă pentru care a mai jucat între 2014 şi 2016. Atunci, a reuşit să câştige titlul în Republica Moldova şi a jucat în preliminariile Ligii Campionilor. Acum, Republica Moldova se pregăteşte de un nou sezon şi Surdu speră la un nou titlu:

”Milsami are ca obiectiv podiumul. Dar eu vreau să repetam istoria din 2015 şi să devenim iar campioni şi să participăm repetat în Champions League”, a declarat Romeo Surdu pentru moldfootball.com.

Divizia Naţională din Republica Moldova se joacă pe sistemul primăvară-toamnă, iar în acest sezon campionatul va avea doar opt echipe. Surdu este de părere că sistemul este interesant: ”Eu cred că va fi o competiţie mult mai interesantă. Vom juca câte patru meciuri cu fiecare echipă şi asta o să facă campionatul mult mai interesant şi benefic în acelaşi timp, deoarece vor fi mult mai multe jocuri de înalt nivel”, a mai spus Surdu.



Anul trecut, Milsami a terminat campionatul pe locul secund, la 15 puncte distanţă de campioana Sheriff.

Afla mai multe despre: romeo surdufcsbmilsami orheimoldova 

viewscnt
Articole similare