Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 4.500 de zile distanţă de la ultimul meci al lui Paolo Maldini, fiul său a marcat pentru AC Milan! Daniel Maldini a fost titular în premieră! VIDEO

La 4.500 de zile distanţă de la ultimul meci al lui Paolo Maldini, fiul său a marcat pentru AC Milan! Daniel Maldini a fost titular în premieră! VIDEO

AC Milan

Comentarii

Daniele Maldini a marcat pentru AC Milan la chiar primul său meci ca titular

Numele Maldini înseamnă enorm în istoria lui AC Milan. Cesare Maldini a fost un fundaş mare al ”Diavolilor”, care a jucat pentru milanezi între 1954 şi 1966. Fiul său, Paolo, a devenit o adevărată legendă pe San Siro. Fundaşul stânga a jucat între 1984 şi 2009 pentru Milan şi a fost considerat unul dintre cei mai mari fundaşi din toate timpurile. La 4.500 de zile distanţă de la ultimul meci jucat de Paolo, pentru AC Milan, pe San Siro, fiul său, Daniel, a început ca titular un meci al aceleiaşi echipe.

A fost vorba despre partida disputată în deplasare la Spezia, acolo unde Daniel a prin un lot în ofensiva lui Stefano Pioli. Profitând de numeroasele accidentări din lot, Daniel Maldini a evoluat cu numărul 27 pe spate, ca al doilea atacant, lângă Olivier Giroud.

În minutul 48, la două minute de la reluarea partidei de pe Stadio Alberto Picco, numele Maldini a apărut din nou pe tabela de marcaj în tabăra ”Diavolilor”. Daniel a fructificat combinaţia cu Pierre Kalulu şi a deschis scorul pentru AC Milan în partida cu Spezia. 

Afla mai multe despre: paolo maldinidaniele maldini 

viewscnt
Articole similare