Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 5 străzi de casă, Gigi Becali a mutat echipa de la fina Gabriela Firea, la finul Florentin Pandele

La 5 străzi de casă, Gigi Becali a mutat echipa de la fina Gabriela Firea, la finul Florentin Pandele

FCSB

Comentarii

FCSB a fost obligată să plece de pe Arena Naţională, în urma procesului de refacere a suprafeţei de joc, care a fost deteriorată serios în urma deselor meciuri din această vara.

Gigi Becali a decis să mute echipa la Voluntari, mai precis pe stadionul "Anghel Iordănescu", situat în apropiere de reşedinţa patronului roş-albaştrilor.
 
Potrivit GSP, argumentul principalul oferit de oficialii vicecampioanei pentru alegerea acestei noi destinaşii a fost faptul că gazonul se prezintă în condiţii foarte bune, iar jocul trupei lui Dică va fi avantajat dacă partidele se vor susţine la Voluntari. În afara acestui aspect însă, clubul a făcut şi o economie importantă.
 
Pe Arena Naţională, administrată de către Primăria Capitalei, unde edil-şef e Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali, se achita preţul standard, anunţat încă de acum 1 an şi jumătate de municipalitate, pentru orice club la un meci de Liga 1: 13.000 de euro. La care se adaugă restul cheltuielilor cu organizarea unui joc: firmă de pază, curent, curăţenie, catering etc.
 
La Voluntari, club care aparţine de primăria unde numărul 1 e Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, deci fin al lui Gigi Becali, preţul pe care care FCSB îl achită e incomparabil mai mic. De peste 5 ori mai puţin. Numai 2.500 de euro pe meci.
 
 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalipandelevoluntari 

viewscnt
Articole similare