Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La alţii se poate. Ucraina a naturalizat un brazilian care a făcut senzaţie în Liga I. Va debuta săptămâna aceasta

La alţii se poate. Ucraina a naturalizat un brazilian care a făcut senzaţie în Liga I. Va debuta săptămâna aceastagalerie foto
Comentarii

Junior Moraes, fostul jucător al Gloriei Bistriţa, a fost convocat de selecţionerul Ucrainei, Andriy Shevchenko, pentru meciurile cu Portugalia şi Luxemburg, din preliminariile Euro 2020.

Junior Moraes, pe numele său complet, Aluísio Chaves Ribeiro Moraes Júnior, a ajuns în România în 2010 la recomandarea lui Marius Şumudică. În 2011, Junior Moraes a fost la o semnătură distanţă de FCSB, după un sezon excelent la Gloria Bistriţa. Norocul nu a fost însă de partea brazilianului, deşi a făcut şi vizita medicală alături de roş-albaştri, transferul a picat în mod inexplicabil.
 
 
"Eu am făcut foarte multe ca să ajung la FCSB, m-am certat şi cu tata Jean, m-am certat cu multe persoane ca să ajung la FCSB. Din punct de vedere al carierei mea, cred că ratarea transferului e cel mai mare regret. Am vrut să vin la FCSB să joc şi eram tentat să joc şi la naţionala României... Asta era dorinţa mea, să câştig campionate, să joc în Champions League", declara Moraes în urmă cu doi ani. 
 
Moraes a ajuns în 2015 la Dinamo Kiev, iar anul trecut s-a transferat la marea rivală Şahtior Doneţk după ce negocierile de prelungire a contractului cu Dinamo Kiev au eşuat. Brazilianul va împlini 32 de ani pe 4 aprilie, iar în acest sezon a marcat 21 de goluri în 31 de partide oficiale pentru Şahtior Doneţk. Forţa sa ofensivă l-a convins pe Şevchenko să îl cheme pe Moraes pentru meciurile cu Portugalia şi Luxemburg.
 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: junior moraesucrainabistritafcsb 

viewscnt
Articole similare