Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La alţii ştiţi, la noi nu!". Hagi, extrem de nervos după Sepsi - Farul 1-0: "E inadmisibil! Nu o să intru în jocul ăsta!"

"La alţii ştiţi, la noi nu!". Hagi, extrem de nervos după Sepsi - Farul 1-0: "E inadmisibil! Nu o să intru în jocul ăsta!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani), managerul tehnic al Farului, a fost extrem de nervos la flash-interivu de după meciul pierdut la Sf. Gheorghe, 0-1 cu Sepsi. "Regele" s-a imflamat din cauza arbitrajului, supărat că, în opinia sa, Farului nu i-a fost acordat un gol valabil şi un penalty.

"La alţii ştiţi, la noi nu!". Hagi, extrem de nervos după Sepsi - Farul 1-0: "E inadmisibil! Nu o să intru în jocul ăsta!"

Farul a pierdut cu 1-0 în faţa lui Sepsi, la Sfântu Gheorhge, înfrângerea care i-a provocat o supărare foarte mare lui Gică Hagi. În special din cauza arbitrajului, pe "Regele" a pus tunurile după meci. Managerul tehnic al Farului a fost foarte nervos şi s-a răstit la reporterul de la flash-interviu. "Suntem echipa care a meritat mai mult, dar asta e. Păi eu zic că am dat gol valabil, asta nu ţi-a spus să mă întrebi? Păi am marcat în prima repriză.

Nu a fost gol valabil? A, nu ştiţi? La alţii ştiţi, la noi, nu. A, mulţumesc. Ok, am marcat şi nu că nu a fost validat, a fost gol valabil. Nu spuneţi la noi, nu? Nu o mai daţi la televizor, ascundeţi-o şi pe asta!", a spus Hagi, care se referă la faza din minutul 20, când golul lui Ely Fernandes a fost anulat pe motiv de offside.

"Am jucat din minutul 1 până în minutul 90, ne-am impus acasă la Sepsi, o echipă grea, şi meritam să câştigăm. Nu e uşor, sunt multe detalii. Spun de detalii, nu ca ceilalţi, să dau satisfacţie unora, ci le iau ca detalii. Am marcat gol, aşa că nu e aceeaşi poveste ca la celelalte meciuri în care nu am marcat, când am ieşit şi am zis că nu meritam, că în ultimii 30 de metri nu am făct nimic. Azi meritam, iar în prima repriză puteam să marcăm nu ştiu câte goluri", a spus Hagi.

Gică Hagi a acuzat şi faptul că Farul n-a primit un penalty: "Poate am avut şi noi un penalty. Dar văd că nu puneţi întrebarea asta. Eu trebuie să vorbesc despre echipa mea, eu ştiu ce am făcut. Ce să spun despre arbitraj? Tac din gură.

Atâta timp cât în 4 minute se fac 10 schimbări şi adversarul a tras de timp şi a stat nu ştiu câte minute?! Cică erau cârcei şi l-a băgat într-o secundă după ce a venit pe margine.

Scrie în regulament că trebuie să stea un minut. Un minut trebuie să stea un jucător când simulează! Eu am fost şi la comisia tehnică de la UEFA când s-a votat asta, îi amintesc asta acelui arbitru. Se uita aşa la mine, mai avea puţin şi îmi vorbea...era aşa de arogant faţă de mine! Şi eu trebuie să stau să mă uit la el. Bine, ok. Nu o să intru în jocul ăsta, o să-mi văd de echipa mea", a răbufnit Hagi.

Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile s-a arătat indignat şi de faptul că Sepsi a tras de timp prea mult. Hagi i-a transmis public un mesaj unui jucător de la Sepsi: "Hagi, când vă spune, eu zic că cât de cât le gândesc. Culmea e că se mai şi împlineşte ce zic eu. Câte minute se joacă afară şi ce se face la noi, cât se joacă la noi, cât se provoacă, cât se stă jos, câte faulturi sunt.

Depinde de alte detalii, care se antrenează şi astea. Eu nu am ştiut asta. Cazi pe jos, ţipi, stai acolo 7 minute, cârcei cu nemiluita, minutele se duc. Să vedeţi ce e la juniori! După aia vreţi performanţă, vreţi în Europa, vreţi să ieşim în lume. Cum să ieşim când noi promovăm asta, când arbitrii tolerează asta şi încurajează asta?

Cred că e o tactică. Eu nu am antrenat asta şi nu ştiu. Eu cred că asta se antrenează, în loc să le spui să joace 90 de minute, ritm de joc, să alerge, să gândească! Nu să provoace, cum a făcut Ştefănescu azi. Un jucător tânăr să provoace aşa ceva...

Eu îi zic public să se ridice, să alerge, să dea goluri, ca anul trecut. Nu să provoace, că asta nu are nicio legătură cu fotbalul. Şi astfel nu o să ieşim în Europa. De asta nu ieşim, pentru că mişcarea noastră e lentă, previzibilă. Şi după aia, când ne ducem cu echipa naţională, au ăia posesie 70 la sută şi noi cu limba pe umeri. Oare când o să jucăm şi noi fotbal? Atenţie! Asta începe de la copii. Eu am şi academie şi am văzut asta şi la copii şi juniori.

E inadmisibil! I-am zis asta şi preşedintelui, în şedinţă. E incredibil la juniori şi copii. Una-două, cad pe jos! Păi şi tu îl înveţi de mic? Ce cultivi, asta iese. În loc să-l înveţi să lupte, nu să cadă jos! Adevărul doare, dar de asta am ajuns unde am ajuns. Nu de intensitate! La intensitate, aţi văzut cum cad. Că dacă te iei după intensitate, aţi văzut cum cad, dacă te iei cum ţipă, zică că merg la spital", a concluzionat Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagireactienervifarul 

viewscnt
Articole similare