Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La asta chiar nu te aşteptai! O echipă din Republica Moldova le ia faţa granzilor Inter, Manchester City şi PSG în lupta pentru semnătura lui Leo Messi

La asta chiar nu te aşteptai! O echipă din Republica Moldova le ia faţa granzilor Inter, Manchester City şi PSG în lupta pentru semnătura lui Leo Messi

Lionel Messi

Comentarii

Umilinţa istorică suferită de Barcelona, în sferturile UCL, contra lui Bayern Munchen, scor 2-8, a condus la nenumărate zvonuri în presa internaţională, conform cărora Lionel Messi şi-ar dori să îi părăsească pe catalani.

S-a vorbit despre posibilitatea ca Messi să evolueze în tricoul lui Inter, unde se va putea confrunta din nou cu Cristiano Ronaldo, rivalul său etern. De asemenea, opţiunea ca decarul Barcelonei să se transfere la Manchester City se numără printre zvonurile predominante. Este cunoscută relaţia foarte bună pe care o are strarul argentinian cu Pep Guardiola, managereul ”cetăţenilor”. Şi PSG se numără printre formaţiile de top din Europa care ar putea fi interesate de serviciile sixtuplului Balon de Aur.

Totuşi printre aceste rumori, mai mult sau mai puţin credibile, se strecoară câteodată şi o glumă. O echipă din Divizia Naţională din Moldova, FC Petrocub Hînceşti, şi-a arătat interesul pentru Lionel Messi, unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie.

Cei de la Hînceşti spun, într-o notă umoristică, că îi pot găsi lui Messi cazare fără probleme şi că impozitele în Republica Moldova sunt mult mai mici decât în Spania.

”Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi vrea să se despartă de Barcelona în acest intersezon.

Cât nu a plecat la Inter - noi credem că am putea găşi soluţii la cazare la Hînceşti, chit că şi condiţiile de impozitare în Moldova sunt mult mai ok decât în Spania.”, se arată în anunţul publicat pe Facebook de FC Petrocub Hînceşti. 

 

 

Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi vrea să se despartă de Barcelona în acest intersezon. Cît nu a plecat la Inter -...

Publicată de FC Petrocub pe Marţi, 18 august 2020

 

Afla mai multe despre: lionel messibarcelonarepublica moldova 

viewscnt
Articole similare