Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La câteva secunde de pierderea postului! Liviu Ciobotariu, după victoria cu Hermannstadt: ”Sunt fericit. Până acum, am stat cu capul jos”

La câteva secunde de pierderea postului! Liviu Ciobotariu, după victoria cu Hermannstadt: ”Sunt fericit. Până acum, am stat cu capul jos”

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu a fost foarte aproape să fie demis! Botoşani a câştigat în ultimul minut meciul cu Hermannstadt, iar tehnicianul gazdelor îşi va păstra, cel puţin pentru moment, postul.

La finalul confruntării, Ciobotariu a recunoscut că rezultatele din ultima perioadă l-au întristat teribil, iar moralul fotbaliştilor a fost la pământ.

În momentul de faţă, sunt fericit şi am motive, pentru că în ultima perioadă am fost trist. Am stat cu capul jos, am încercat să ridic moralul jucătorilor după fiecare meci pierdut, pentru că în ultimele trei partide am pierdut.

Chiar dacă am câştigat în minutul 93, a fost o victorie meritată, pentru că am controlat jocul, ne-am creat multe situaţii de a marca, am avut o posesie foarte bună. Ne-am apărat destul de bine, am întâlnit o echipă masivă, o echipă agresivă, o echipă bine organizată defensiv şi aşa că nu ne-a fost uşor. Este o victorie de moral, este o victorie importantă, sunt trei puncte care ne ajută să ieşim puţin din zona fierbinte”, a spus Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciobotariubotosani,  

viewscnt
Articole similare