Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce aspiră Gică Hagi împreună cu fotbaliştii de la Farul în acest sezon: "Mă bucur că băieţii vor asta". Cum ar arăta campionatul ideal

La ce aspiră Gică Hagi împreună cu fotbaliştii de la Farul în acest sezon: "Mă bucur că băieţii vor asta". Cum ar arăta campionatul ideal

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, s-a bucurat când a auzit ce obiectiv au jucătorii săi: calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Gică Hagi, după U Craiova 1948 - Farul Constanţa 1-1

FC U Craiova 1948 a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a VII-a a Ligii I.

"V-am promis un meci foarte bun şi ambele echipei au contribuit. A ieşit un meci bun, felicitări Craiovei. Suntem la început, construim. Sunt momente când intră şi când nu intră. Important e că am produs fotbal şi muncim să devenim mai buni. Trebuie să ne adaptăm la program, la ce e şi să încercăm să-i punem la punct şi pe cei care au jucat mai puţin. Avem meci cu Galatasaray, un meci amical, frumos, duminică. Craiova are putere, are tehnică bună. Craiova e puternică, da. 

Mă bucur că băieţii (n.r. - fotbaliştii celor de la Farul) vor asta, să fie în play-off, dar trebuie să muncim. Trebuie să fim mai buni, să jucăm mai bine şi să fim concreţi în faţa porţii, pentru că golul face diferenţa", a declarat Gică Hagi. 

Spre finalul intervenţiei sale, "Regele" le-a transmis un mesaj fotbaliştilor români de la Galatasaray, transferaţi în această vară din Liga 1: "Moruţan şi Cicâldău sunt doi copii tineri, care au ajuns la un club enorm. Le doresc să progreseze, să se adapteze şi să se bucure de fotbal, de antrenamente şi să devină mai buni", a mai spus Hagi.  

Afla mai multe despre: farul constantaliga 1u craiova 1948 farul constanta 

viewscnt
Articole similare