Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce au primit interzis jucătorii FCSB-ului. Mihai Stoica, tranşant: ”Nu-i las. Ferească Dumnezeu!” | EXCLUSIV

La ce au primit interzis jucătorii FCSB-ului. Mihai Stoica, tranşant: ”Nu-i las. Ferească Dumnezeu!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are o parte de o nouă situaţie în cadrul echipei, o situaţie ce nu este foarte des întâlnită în fotbalul românesc, anume faptul cum apar numele jucătorilor de pe spatele tricourilor de joc. Mihai Stoica a vorbit despre acest subiect.

FCSB este deja în toiul pregătirilor pentru noul sezon, iar după multiplele disponibilizări de jucători, au venit şi primele achiziţii.

Până acum sunt trei la număr: Alex Băluţă, Siyabonga Ngezana şi Damjan Djokovic, mijlocaşul croat fiind cel mai recent transfer.

Dar Gigi Becali are în vedere şi alte veniri: un fundaş central şi un atacant central, pentru a forţa încă o calificare în grupele Conference League.

FCSB îşi începe aventura europeană în turul doi preliminar al competiţiei în cauză, iar adversară va fi CSKA 1948 Sofia.

Meciul de pe teren propriu nu se va disputa pe Arena Naţională, iar conducerea clubului iau în considerare ”Arcul de Triumf” drept prima opţiune pentru a organiza respectiva partidă.

La ce au primit interzis jucătorii FCSB-ului. Mihai Stoica, tranşant: ”Nu-i las. Ferească Dumnezeu!” | EXCLUSIV

Totodată, venirea noilor jucători a ridicat o nouă situaţie în cadrul lotului FCSB-ului, una care trece de cele mai multe ori neobservată în fotbalul românesc: numele jucătorilor pe tricourile de joc.

Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a vorbit despre subiectul poreclelor interzise pe tricouri la FCSB. 

"La noi îşi trec neapărat numele, că nu-i las. Eu trec numele. Ferească Dumnezeu! Când văd porecle... Eu le fac tricourile. Eventual dacă e unul cum e Băluţă şi mai e un Băluţă în România îi pui eventual 'Al. Băluţă'. Poate nici atunci, că ştiu arbitrii cine e. Cum să-i pun poreclă?

La noi nu există aşa ceva, e interzis clar. Ce facem, ne batem joc? La un moment dat văzusem că Prepeliţă îşi scrisese Prepe. Doamne... Da, porecla", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Un exemplu care susţine punctul de vedere al oficialului roş-albaştrilor este faptul la FCSB sunt doi jucători cu numele de familie Popescu, Octavian şi Ovidiu. Cel dintâi are trecut ”Oct. Popescu” pe tricou, în timp ce cel de-al doilea, ”Ov. Popescu”.

FCSB s-a despărţit în această vară de opt jucători:

  • Joonas Tamm (31 de ani, fundaş)
  • Sorin Şerban (23 de ani, fundaş)
  • Iulian Cristea (28 de ani, fundaş)
  • Deian Sorescu (25 de ani, mijlocaş)
  • Boban Nikolov (28 de ani, mijlocaş)
  • Ovidiu Perianu (21 de ani, mijlocaş)
  • Răzvan Oaidă (25 de ani, mijlocaş)
  • Billel Omrani (30 de ani, atacant)

Afla mai multe despre: fcsbporecle fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare