Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce trebuie să se aştepte Lionel Messi înainte de marele meci contra lui Lyon! ”Trebuie să intri tare la el. Dacă eşti prea politicos, te va dribla lejer!”

La ce trebuie să se aştepte Lionel Messi înainte de marele meci contra lui Lyon! ”Trebuie să intri tare la el. Dacă eşti prea politicos, te va dribla lejer!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi va juca diseară în meciul etapei din campionatul Franţei, contra lui Lyon, iar starul argentinian va fi pentru prima dată titular pe Parc des Princes.

Chiar dacă nu a jucat până în acest an niciodată în campionatul Franţei, Lionel Messi este un coşmar pentru Lyon şi a marcat împotriva lor 5 goluri în cele 6 meciuri din Chmapions League. După ce a fost titular în dezamăgirea din Champions League, scor 1-1, contra lui Club Brugge, Messi este anunţat titular în meciul din campionatul Franţei, iar antrenorul lui Lyon, Peter Bosz, a dezvăluit cum a pregătit partida împotriva decarului Argentinei. 

”Trebuie să intri tare la el. Dacă eşti prea politicos, te va dribla lejer!”

”Cred că soluţia este o strategie colectivă. Am vizionat multe, multe, multe meciuri ale lui Messi. Când eram la Heracles, ne adunam toată echipa pentru a-l urmări. Va fi o plăcere să-l cunosc. Dar aş fi cel mai fericit să-l batem. Are calităţi extraordinare, nu poate fi marcat de un singur jucător. Şi trebuie să intri tare la el. Dacă eşti prea politicos, te va dribla lejer. Trebuie să fii dur cu el, dar cu respect”, a explicat tehnicianul de la Lyon. 

Lyon a înregistrat un singur succes în ultimele 13 partide împotriva lui PSG, dar victoria a venit chiar în ultimul meci jucat de fosta echipa a lui Depay la Paris. PSG nu se va putea baza în continuare pe fundaşul Sergio Ramos. 

Afla mai multe despre: lionel messi-psg-lyon 

viewscnt
Articole similare