Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La cinci ani de când i-a interzis titlul lui Liverpool, un jucător de la Chelsea nu uită: "Nu mi-a fost milă de Gerrard. Nu sunt fanul lui"

La cinci ani de când i-a interzis titlul lui Liverpool, un jucător de la Chelsea nu uită: "Nu mi-a fost milă de Gerrard. Nu sunt fanul lui"

Premier League

Comentarii

În sezonul 2013-2014, Liverpool a fost foarte aproape să câştige prima oară titlul în Anglia în era Premier League. Totul s-a destrămat însă la meciul cu Chelsea, atunci când Steven Gerrard a pierdut o minge şi le-a permis rivalilor să marcheze.

Chiar dacă au trecut cinci ani de atunci, cel care care profitat atunci de alunecarea greşită a lui Gerrard, Demba Ba, nu l-a uitat pe fostul căpitan al "cormoranilor": "Nu mi-a fost milă de el. Nu sunt fanul lui Steven Gerrard şi nu sunt nici fanul lui Liverpool. Nu sunt fanul lui Manchester City şi nici nu m-am bucurat că au câştigat campionat. Totul face parte din joc", a spus senegalezul pentru The Sun. 

 

Liverpool are din nou şansa de a câştiga titlul, dar trebuie să treacă de Chelsea, în direct la Telekom Sport, de la 18:30. 

Demba Ba, ajuns la 33 de ani, joacă în acest moment la İstanbul Başakşehir. Şapte goluri a marcat Ba în singurul sezon petrecut la Chelsea, în Premier League, unul dintre el fiind cel cu Liverpool. 

Afla mai multe despre: steven gerrardliverpoolchelsea 

viewscnt
Articole similare