Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La cum îl cunosc, e tentat!" EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de un apropiat al lui Budescu! Cum se face transferul anului în Liga 1

"La cum îl cunosc, e tentat!" EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de un apropiat al lui Budescu! Cum se face transferul anului în Liga 1

Stranieri

Comentarii

Daniel Isăilă a revenit în ţară după ce s-a salvat de la retrogradare cu Al-Hazem, iar tehnicianul de 46 de ani a vorbit pentru Telekom Sport depre situaţia lui Constantin Budescu, jucător dorit de mai multe echipe din Liga 1, dar care are un contract excelent la Al-Shabab.

Isăila l-a antrenat pe Budescu la Astra, iar cei doi au rămas apropiaţi şi tehnicianul spune că nu ar fi exclusă o revenire a mijlocaşuli în România, în ciuda salariului mare încasat în prezent de mijlocaş.

Cheia mutării poate fi dorul de ţară al lui Budescu, dar şi faptul că Marius Şumudică, omul care l-a convins pe Budescu să meargă la Al-Shabab, a încheiat contractul cu gruparea saudită.

Budescu e dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, iar Isăilă în transmite afaceristului că Budescu poate fi convins cu o ofertă consistentă.



"La ce contract are el acolo, la prima vedere pare că ar fi extrem de dificil, dar la cum îl cunosc eu pe el nu e imposibil.

Îi place foarte mult viaţa din România şi cum e el ca fire e greu să se obişnuiască acolo printre străini, mai ales acum că Şumi va pleca, nu mai este staff-ul rămân numai el cu Valerică Găman, nu ştiu care e situaţia lui acum, în momentul de faţă, nu am mai vorbit cu el.

Cum îl cunosc eu, sunt convins că e tentat să se întoarcă în ţară.
(n.r. Să îl vedem din nou la FCSB?) Orice e posibil. Sunt convins că şi-ar dori să se întoarcă în ţară, dar nu în orice condiţii, e normal, pentru că a ajuns şi el la un anumit nivel şi are un salariu extrem de tentant acolo
", a declarat Isăilă pentru Telekom Sport, la revenirea în ţară.


 

Afla mai multe despre: budescutransfer 

viewscnt
Articole similare