Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La Dinamo sunt jucători care n-au mai jucat de la Sfântă Măria. Unul are nume de must, altul e Pazvante Chioru’”. Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii lui Mircea Rednic

”La Dinamo sunt jucători care n-au mai jucat de la Sfântă Măria. Unul are nume de must, altul e Pazvante Chioru’”. Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii lui Mircea Rednic

Dinamo București

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu a făcut o scurtă analiză a ratării prezenţei în play-off de către Dinamo. Legenda ”câinilor” i-a pus la zid pe mulţi dintre jucătorii lui Rednic.

Dinu a explicat că în opinia sa, spiritul lui Dinamo a dispărut şi deşi l-a apărat pe Rednic, i-a mitraliat pe unii dintre jucătorii aduşi de actualul tehnician de la Dinamo în această iarnă.

”Emblema” câinilor regretă că nu s-a înşelat atunci când a declarat în urmă cu mult timp că Dinamo se îndreaptă spre retrogradare.

Expertul Telekom Sport a devenit savuros atunci când a comentat prestaţia anumitor jucători de la Dinamo în partida cu FC Botoşani: ”Am spus de mult că Dinamo se indreaptă spre retrogradare. N-aş vrea să spun când a început să se greşească şi cum, dar lucrurile sunt destul de simple. N-am vrut să fiu un profet mincinos. Aseară am întors cearceaful, patul...dar m-a durut meciul acesta. A fost nimic la nimic. Botoşaniul a fost însă net superioară în meciul cu Dinamo. Rednic a mai reuşit o operaţiune de acest gen, când a adus 13-14 jucători, dar atunci i-a adus din vară. Acum, majoritatea dintre ei n-au mai jucat de la Sfântă Măria. Botoşani e o echipă omogenă, dar ceea ce m-a durut este că s-a spus că există o anumită non-atitudine. Da, dar nu se poate se primeşti asemenea goluri. La primul gol, băiatul ăla cu nume de must...cică vine de la Şcoala lui Liverpool. Păi Liverpool e altceva... La golul doi, pătrunde Fabbrini din stânga...apare acest băiat Kilmavicius, care e mai legat de climă, sau de un aparat de aer condiţionat decât de fotbal. Cum se duce Fabbrini acolo...Doamne fereşte. Aştia distrug fotbalul! Vârful ăsta de atac grec, ”Pazvante Chioru” săracul...iertaţi-mă domnilor, dar oamenii din tribune, care sunt de atâţia ani în fotbal la Dinamo, nu pot fi păcăliţi. Nu se mai recunoaşte spiritul lui Dinamo. Au fost oameni care au mai redresat acest spirit în ultimii ani. Dar acum...” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo bucureştianalizălot 

viewscnt
Articole similare