Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La doar 17 ani, un fotbalist român bate la porţile din Serie A. Antrenorul i-a demonstrat că are încredere în calităţile sale

La doar 17 ani, un fotbalist român bate la porţile din Serie A. Antrenorul i-a demonstrat că are încredere în calităţile salegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Fotbalul din Italia aşteaptă să primească undă verde pentru a se putea relua. Condiţiile vor fi unele speciale, iar echipele se pregătesc de o serie infernală de meciuri, într-un timp extrem de scurt.

Dacă va mai fi reluat fotbalul în Italia, se va juca din trei în trei zile, iar riscul de accidentări este unul foarte ridicat. Pentru a evita acest lucru, cluburile încearcă să-şi mărească numeric, pe cât posibil, lotul de jucători pe care să se bazeze în continuare. Mai ales că a fost votată noua regulă, privind efectuarea a cinci modificări, în doar trei ocazii, aşa că vor avea şansa să debuteze în Serie A tot mai mulţi jucători.

Este şi cazul portarului român Răzvan Sava (17 ani), împrumutat de Juventus Torino la Lecce. Antrenorul Fabio Liverani a decis să cheme cei mai valoroşi cinci jucători de la echipa de primavera, iar printre eie s-a regăsit şi internaţional român de juniori.

În acest moment, Lecce se luptă pentru salvarea de la retrogradare, fiind pe locul 18, primul care pică în Serie B. Între Lecce şi Fiorentina, ocupanta locului 13, sunt doar cinci puncte diferenţă.

Cine este Răzvan Sava

Răzvan Sava s-a format la LPS Banatul Timişoara, iar în 2018 a ajuns la Torino de la formaţia de seniori Pro Sesto, din liga a patra italiană, după un an întreg de tatornări între cele două cluburi. Tânărul portar este un obişnuit al loturilor naţionale ale României, cu selecţii pentru reprezentativele de tineret U16, U17 şi U18.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare