Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La doi ani după despărţirea de Barcelona, Luis Enrique recunoaşte tensiunile dintre el şi Messi

La doi ani după despărţirea de Barcelona, Luis Enrique recunoaşte tensiunile dintre el şi Messi

Fotbal

Comentarii

Luis Enrique a recunoscut într-un interviu acordat celor de la Radio Catalunya că au existat plusuri şi minusuri în relaţia sa cu Messi, pe când o antrena pe Barca.

Pe lângă celebrul moment de pe Anoeta, au mai existat şi alte perioade tensionate în istoria echipei. 

”La un moment dat s-a liniştit totul, dar până atunci au existat momente de tensiune, fără îndoială, nu pot să uit asta. A trebuit să gestionez această situaţie, iar astăzi nu pot să vorbesc decât despre geniul lui Messi”, a spus Enrique.

Luis Enrique, actualul selecţioner al naţionalei Spaniei, a vorbit şi despre cum s-a produs despărţirea de Barcelona. 

”Am anunţat clubul încă de la începutul celui de-al treilea sezon că nu voi mai continua şi că ar trebui să caute deja un înlocuitor. Poate că am fost egoist, dar simţeam că nu am energia de a mai continua. Pentru mine ar fi fost uşor să mai obţin nişte bani, cu un contract bestial şi cu cei mai buni jucători din lume în echipă, dar sunt un om cinstit şi cred că jucătorii au nevoie din când în când de ceva diferit pentru a continua să-şi spună povestea.

Cred că vine un moment în care mesajul pe care vrei să-l transmiţi se epuizează şi atunci trebuie să existe un nou mesaj.”

Povestea meciului de pe Anoeta (2015): Real Sociedat s-a impus cu 1-0 în faţa catalanilor după ce Alba a înscris în proprie poartă în minutul doi al partidei. Messi şi Neymar au început pe bancă partida, însă Luis Enrique a fost nevoit să-i introducă după pauză. Cei doi n-au reuşit să întoarcă rezultatul, iar Barcelona s-a văzut învinsă, lucru care a stârnit tensiuni uriaşe la echipă. Dacă s-ar fi impus în acea partidă, Barca ar fi deşit-o pe rivala Real şi ar fi urcat pe prima poziţie în La Liga. 

Afla mai multe despre: luis enriquemessi 

viewscnt
Articole similare