Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La două săptămâni după ce a ajuns la Tottenham, Mourinho îşi întâlneşte fosta echipă! Bilanţul interesant al portughezului în astfel de confruntări

La două săptămâni după ce a ajuns la Tottenham, Mourinho îşi întâlneşte fosta echipă! Bilanţul interesant al portughezului în astfel de confruntări galerie foto

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho are procentaj 100% până acum pe banca lui Spurs. Miercuri, echiap sa va avea parte de primul duel tare de la sosirea managerului la londoezi.

Tottenham o va întâlni pe Manchester United în etapa a 15-a din Premier League, care are loc la mijlocul acestei săptămâni. Confruntarea are mare importanţă pentru antrenorul de 56 de ani al vicecampioanei Europei care se întoarce pe Old Trafford la aproape un an de la momentul despărţirii de diavoli. În decembrie 2018, Mourinho era îndepărtat de la Manchester United pentru a i se face loc lui Ole Gunnar Solskjaer rămas şi acum la conducerea trupei roş-albe.

Cei doi au ocazia de a se duela pentru a doua oară după ce s-au mai întâlnit în 2014 pe când Mourinho era la Chelsea, iar norvegianul la Cardiff. Portughezul a avut atunci câştig de cauză, londonezii impunându-se cu 2-1. Presa engleză vine însă cu nişte cifre interesante înaintea derbyului rundei cu numărul 15 din Premier League. Este pentru a 33-a oară când Mourinho îşi întâlneşte o fostă echipă. Până acum bilanţul îi este favorabil, cu 18 victorii şi doar opt înfrângeri.

Iar managerul lui Spurs este încurajat şi de parcursul fără greşeală de până acum al echipei de la venirea sa, 3 victorii din 3 posibile. Şi dacă ne uităm şi la faptul că United are doar două succese în ultimele nouă meciuri de campionat, Mourinho are toate motivele să spere că Harry Kane & Co îşi vor mări şansele pentru un loc de Champions League.  

 

 

Afla mai multe despre: tottenhammanchester unitedmourinho 

viewscnt
Articole similare