Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ei poliţia nu se joacă! Până la zece luni de închisoare cu executare pentru 13 suporteri ultras ai lui PSG

La ei poliţia nu se joacă! Până la zece luni de închisoare cu executare pentru 13 suporteri ultras ai lui PSG

PSG

Comentarii

13 suporteri ultras ai echipei de fotbal Paris Saint-Germain, acuzaţi de diverse fapte de violenţă în cursul unei confruntări cu fanii formaţiei Stade Reims, care a avut loc în 2016, au fost condamnaţi la pedepse mergând până la zece luni de închisoare cu executare, au anunţat autorităţile judiciare.

12  dintre ei au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între şase luni de închisoare cu suspendare şi zece luni de închisoarecu executare, în timp ce unul dintre suporteri a fost condamnat la 90 de zile-amendă, a indicat Parchetul din Troyes, care ceruse luna trecută un an de închisoare fermă împotriva celor treisprezece fani ai lui PSG.

Incidentele au avut loc pe 16 aprilie 2016, într-un bar de la periferia oraşului Troyes, unde grupul de suporteri ai lui PSG venise să asiste la meciul dintre Troyes AC şi Stade Reims, la invitaţia fanilor echipei gazdă.

Pe lângă aceste condamnări, suporterii lui PSG au primit şi câte o amendă de 500 de euro, precum şi o interdicţie de sejur în departamentul Aube, în care se află oraşul Troyes, în următorii doi ani.

Afla mai multe despre: psgpolitiepuscariescandalfranta 

viewscnt
Articole similare