Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ei se întâmplă şi invers! Selecţionerul Australiei, Ange Postecoglu, a demisionat la o săptămână după calificarea la Cupa Mondială

La ei se întâmplă şi invers! Selecţionerul Australiei, Ange Postecoglu, a demisionat la o săptămână după calificarea la Cupa Mondială
Comentarii

Selecţionerul Ange Postecoglou a anunţat, marţi, că demisionează din funcţia de selecţioner al Australiei, la o săptămână după ce a reuşit să ducă echipa la Cupa Mondialp din 2018.

 "Am decis că parcursul meu ca antrenor al Australiei a ajuns la final. A fost unul dintre cele mai mari privilegii ale vieţii mele, dar este momentul bun pentru mine să plec", a declarat australianul de origine greacă, în funcţie din 2013. Tehnicianul de 52 de ani a dus echipa şi la Cupa Mondială din 2014, iar în 2015 la câştigarea Cupei Asiei.

Diego Maradona, Laurent Blanc, Cafu şi Fabio Cannavaro se află printre invitaţii la tragerea la sorţi pentru grupele Cupei Mondiale din 2018, de la palatul Kremlin de la Moscova, din 1 decembrie. Laurent Blanc, Cafu, Fabio Cannavaro, Diego Maradonna, Carles Puyol, Gordon Banks, Diego Forlan şi Nikita Simonian sunt invitaţii pentru a efectua tragerea la sorţi programată la 1 decembrie.
 
Cupa Mondială din Rusia va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie 2018.

Afla mai multe despre: ange postecogluaustraliademisiaproblemecmcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare