Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ei trebuie să fim atenţi! Pericolele din naţionala Suediei. Nordicii aduc la Bucureşti o echipă experimentată şi agresivă

La ei trebuie să fim atenţi! Pericolele din naţionala Suediei. Nordicii aduc la Bucureşti o echipă experimentată şi agresivăgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în penultimul meci pe care îl va juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Selecţionerul Janne Andersson va deplasa la Bucureşti o echipă experimentată şi realmente puternică.

Tinerii Dejan Kulusevski, Alexander Isak şi Mattias Svanberg sunt singurii fotbalişti care nu au împlinit încă 21 de ani din lotul suedezilor. Nu mai puţin de 9 fotbalişti au deja vârsta de 30 de ani şi sunt prezenţe vechi în rândul reprezentativei, poate cu excepţia lui Marcus Danielson, unul dintre cei mai siguri fundaşi din campionatul intern.

Ei sunt cele 3 mari pericole din naţionala Suediei

1. Marcus Berg (foto sus) - atacantul în vârstă de 33 de ani joacă în prezent în Rusia la Krasnodar. Cumva, el a preluat rolul de lider în ofensivă, după retragerea lui Zlatan Ibrahimovic. Berg are 20 de goluri în 75 de selecţii la echipa reprezentativă. Este un atacant percutant, puternic şi extrem de intuitiv. Mai mult, poate specula uşor plasamentul greşit al fundaşilor adverşi, loveşte bine mingea cu ambele picioare şi are o lovitură de cap năprasnică.

2. Sebastian Larsson - mijlocaşul în vârstă de 34 de ani s-a retras în campionatul intern, după experienţe importante la Arsenal, Birmingham, Sunderland sau Hull City. Nu este neapărat un marcator (are doar 8 goluri în echipa naţională) dar este un excelent creator şi un fotbalist care poate specula o defensivă care se apără eronat. Posedă încă viteză şi clarviziune, aşa că tricolorii trebuie să-l supravegheze atent.

3. Emil Forsberg - mijlocaş în vârstă de 28 de ani, Forbserg este jucător de Champions League. Dezechilibrant, nu neapărat prin dribling, ci mai degrabă prin pasa sa decisivă şi spiritul de anticipaţie, fotbalistul cu 147 de meciuri în Bundesliga şi Europa poate face diferenţa în favoarea suedezilor. În acest an a marcat un singur gol pentru naţională, în septembrie, în remiza contra Norvegiei.

Se pregătesc în Cipru pentru meciul cu România

Potrivit FRF, naţionala Suediei va ajunge, marţi, în Cipru, pentru un scurt stagiu de pregătire, înaintea meciului cu România din prelimianriile pentru Euro 2020.

Reprezentativa nordică va rămâne în Cipru până joi, urmând a sosi în România cu puţin peste 24 de ore înaintea partidei din Grupa F.

România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în penultimul meci pe care îl va juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Tricolorii vor disputa ultima partidă din această campanie, la 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Madrid, împotriva Spaniei. Pentru a fi sigură de calificarea la turneul final de anul viitor, naţionala pregătită de Cosmin Contra are nevoie de o victorie cu Suedia, apoi de un egal în deplasarea din Spania.

Afla mai multe despre: suediaromânianaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare