Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La FCSB totul este anormal". Situaţia titularului din partida cu UTA la care Gigi Becali era dispus să renunţe | EXCLUSIV

"La FCSB totul este anormal". Situaţia titularului din partida cu UTA la care Gigi Becali era dispus să renunţe | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu, fotbalistul al cărui contract cu echipa sa, FCSB, a expirat în această iarnă a fost titularizat în victoria "roş-albaştrilor" cu UTA Arad, scor 4-0.

Înţelegerea lui Creţu cu liderul din Superliga s-a încheiat în această iarnă, chiar înainte de plecarea lotului în Antalya. Cu toate că a plecat fără contract spre Turcia alături de echipă, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a decis să-l păstreze până la urmă pe experimentatul fundaş lateral.

45 de minute bune pentru Valentin Creţu

Veştile bune nu s-au încheiat pentru fotbalistul în vârstă de 35 de ani, acesta a fost titular în partida de debut a celor de la FCSB în 2024, o victorie cu scorul de 4-0 împotriva celor de la UTA Arad.

Creţu s-a evidenţiat prin capacitatea sa de efort, dar a fost schimbat la pauză de Alexandru Pantea (20 de ani).

Titularizarea lui Valentin Creţu a stărnit o discuţie interesantă în studio-ul Orange Sport, acolo unde Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat anomalia care a avut loc la FCSB, pe acest început de an.

Bogdan Cosmescu: "Cum să pleci în cantonament fără contract, dacă îţi rupi piciorul, întră unul prin alunecare din greşeală, tu n-ai contract, ce se întamplă?"

Basarab Panduru: "Cred că îi făcea contract, cred că da."

Constantin Zotta: "Eu cred că a dat dovadă de colegialitate, că vrea să rămână la FCSB, eu zic că este de apreciat, şi uite drept dovadă, bravo lui Creţu."

Basarab Panduru: "Adică, ce le spui la toţi, cei care n-au contracte să meargă aşa, în cantonamente că poate le-o face contract, trebuia să-i facă, nu e normal să pleci fără contract. La FCSB e totul anormal, deci asta înseamnă că este normal, că el pleacă fără contract în anormalul ălă aşa trebuie să fie, nu ai cum să pleci fără contract. Hai, că dacă îşi rupea piciorul îi făceam contract."

 

Afla mai multe despre: fcsbvali cretugigi becaliuta arad 

viewscnt
Articole similare