Experiențe împreună.
You are here:

La fel ca Roger Federer. La ce tratament revoluţionar a apelat Simona Halep pentru a putea participa la Turneul Campioanelor

La fel ca Roger Federer. La ce tratament revoluţionar a apelat Simona Halep pentru a putea participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep

Simona Halep s-a accidentat la spate în turneele din China şi a anunţat că suferă de hernie de disc. Totuşi, numărul unu mondial nu a renunţat la ideea de a participa la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie.

Simona Halep a intrat pe mâinile lui Gelu Cosma, kinetoterapeutul echipei României de Cupa Davis, şi a fost supusă unui ”tratament” care are legătură cu terapia RegentK, după cum scrie Prosport.

CE ESTE REGENTK?

1.    RegentK creşte concentraţia celulelor stem în sânge cu până la 60% şi astfel sprijină semnificativ regenerarea.

2.    Mai mult de 90% din pacienţi pot recâştiga mişcarea nerestricţionată a zonei lezate după tratamentul cu RegentK.
3.    RegentK creşte fluxul sangvin şi saturaţia oxigenului la nivelul ţesutului rănit cu până la 20%.
4.    RegentK a demonstrat că reduce stresul global în organism prin efecte pozitive asupra sistemului nervos autonom.
5.    RegentK permite vindecarea funcţională a zonei afectate după numai o singură terapie

Halep a mai folosit această terapie şi în 2015, atunci când avea probleme la tendonul lui Ahile, iar de-a lungul vremii alţi sportivi români au apelat la această tehnică de recuperare. Camelia Potec, Mihai Leu sau Andrei Pavel au fost printre cei care au ales să se recupereze astfel după accidentări.

Prieten cu Ion Ţiriac, Mohamed Khalifa, părintele RegentK, i-a tratat de-a lungul anilor pe Roger Federer, Steffi Graf, Boris Becker, Serghey Bubka, celebrul dirijor Herbert Von Karajan sau cvintuplul campion mondial din schiul alpin, Marc Girardelli.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta