Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LA Lakers îl doreşte cu orice preţ pe Anthony Davis! Oferta incredibilă pentru un nou Dream Team

LA Lakers îl doreşte cu orice preţ pe Anthony Davis! Oferta incredibilă pentru un nou Dream Team

NBA

Comentarii

Conducătorii lui Los Angeles Lakers sunt preocupaţi până la All-Star Weekend să îl aducă pe pviotul de la New Orleans şi să clădească un nou Dream Team în Staples Center.

  • All-Star Weekend-ul NBA are loc între 15 şi 17 februarie şi se vede pe Telekom Sport!

După anunţul lui Davis că nu vrea să mai continue la Pelicans, şefii celor au venit cu diferite variante de trade. Ultima ofertă făcută de Rob Pelinka şi Magic Johnson i-a implicat pe Kyle Kuzma, Rajon Rondo, Brandon Ingram, Lance Stephenson, Lonzo Ball şi Michael Beasley plus două runde din draft. Chiar şi în aceste condiţii, cei de la Pelicans au refuzat oferta.

În ultimele meciuri Davis nu a mai evoluat pentru New Orleans, dar managerul francizei îşi doreşte să obţină şi mai mult de pe urma starului Anthony Davis.

Cu multe alte cluburi care urmăresc situaţia pivotului foarte atent, şefii lui Pelicans au cerut şi mai mult de la Lakers. Vor ca oferta să rămână cu jucătorii implicaţi, dar Lakers să cedeze şi prima rundă din draft pentru următorii patru ani. De aşteptat ca în următoarele zile trade-ul să se perfecteze, iar Lakers să înceapă recrutarea de jucători liberi de contract pentru a îşi completa lotul.

Dacă schimbul se va realiza, Davis ar putea debuta pentru Lakers în direct la Telekom Sport 4, duminică, de la 22:30, în meciul cu Philadelphia 76ers.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare