Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La loc comanda! Veste proastă pentru Gigi Becali. FCSB nu-l mai vinde pe Gnohere: "Nu am auzit de acest fotbalist"

La loc comanda! Veste proastă pentru Gigi Becali. FCSB nu-l mai vinde pe Gnohere: "Nu am auzit de acest fotbalist"

Fotbal

Comentarii

Directorul executiv al celor de la Levski Sofia, Pavel Kolev, a declarat, într-un interviu pentru publicaţia bulgară "Dariknews", faptul că nu există niciun interes pentru fotbalistul celor de la FCSB, Harlem Gnohere.

Directorul executiv al celor de la Levski Sofia, Pavel Kolev, a negat orice interes pentru francezul de la FCSB, Harlem Gnohere, după cum s-a speculat în ultimele săptămâni. Mai mult, oficialul bulgar a declarat că nu-l cunoaşte pe Gnohere şi că nu se află pe lista sa de priorităţi.

"Nu am auzit deloc de acest fotbalist, nu s-au purtat conversaţii cu nimeni. Mi s-a spus că am cerut sfaturi foştilor noştri fotbalişti...doar zvonuri. Dacă cineva a crezut că i-a fost oferit lui Levski Sofia, nu s-a întâmplat. Dacă totul decurge conform planului, vom avea un nou jucător la primul antrenament din acest an. Purtăm discuţii cu mai mulţi jucători. În vară ne-am despărţit de 14 jucători şi am ales alţi 8 noi. Fereastra de transferuri din iarnă nu este una potrivită pentru aşa ceva. Este greu să găseşti jucători pregătiţi, pe care să-i arunci direct în prima echipă", a declarat Pavel Kolev.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu este mulţumit de randamentul atacanţilor săi, aşa că va trebui să găsească soluţii alternative. Ultimul pe lista neagră a intrat Harlem Gnohere, care nu poate câştiga lupta cu kilogramele în plus şi nici nu "bagă" mingea-n aţe aşa de des cum şi-ar fi dorit patronul său.

Gigi Becali vrea să renunţe la Harlem Gnohere

"A zis si Petrescu, trebuie sa ai un portar bun si un atacant bun. Avem portar bun, dar ne trebuie si noua un atacant. Nu zic ca nu-s multumit de Gnohere, dar vreau ceva mai bun. Vreau ceva mai bun decat Gnohere, Tsoumou si Hora. Am o oferta pentru Gnohere, mica, dar este buna. Sunt dispus sa il las sa plece. Eu vreau un marcator, care sa bage mingea in poarta. Vreau un atacant mobil, unul in genul celui de la Barcelona, bine, pastrand proportiile", anunţa Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

  • Pentru Dinamo, în 59 de meciuri a marcat 24 de goluri şi a oferit 8 pase decisive
  • Pentru FCSB are 110 meciuri, cu 51 de goluri şi 6 pase decisive
  • Este al treilea marcator străin din istoria Ligii 1 - 58 de goluri, fiind depăşit doar de brazilienii Wesley şi Eric - 64 de goluri
  • Cota de piaţă a lui Harlem Gnohere, conform site-ului Transfermarkt, este de 2 milioane de euro

Afla mai multe despre: fotbalfcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare