Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La loc mileurile!” Mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook după ce FCSB a fost eliminată din Europa League

”La loc mileurile!” Mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook după ce FCSB a fost eliminată din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce FCSB a fost eliminată de Rapid Viena din play-off-ul Europa League. Într-o postare pe contul său de Facebook, managerul sportiv al FCSB-ului spune că este un rezultat nedrept.

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, după eşecul cu 3-1 la Viena şi victoria cu 2-1 pe National Arena. Mihai Stoica spune că rezultatul ”dublei” cu Rapid Viena nu este corect şi a fost vorba despre ghinion pur.

Managerul sportiv al FCSB-ului a scăpat şi o autoironie, după ce în urmă cu două săptămâni îi îndemna pe dinamovişti să-şi dea jos mileurile de pe televizor, pentru a putea urmări parcursul FCSB-ului în cupele europene. #lalocmileurile a fost una dintre etichetele folosite de Mihai Stoica, în finalul textului.

”Cred că de la Rosenborg 2005 nu mi-a fost dat să trăiesc o eliminare atât de nedreaptă.

Greşelile copilăreşti de la toate cele 4 goluri primite, accidentările (aici au avut probleme şi adversarii), ratările (barele de la Viena se mişcă şi acum) şi Strebinger ne-au privat de o calificare meritată.



Păcat de suportul extraordinar din tribune, păcat de faptul că am plătit sume uriaşe pentru a juca pe un teren mizerabil...dar, dacă ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătim pentru A CÂŞTIGA TITLUL, atunci poate e mai bine că s-a întâmplat aşa.

Anul ăsta au fost #doar6meciuri ale FCSB în Europa #lalocmileurile”,
a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguemihai stoicarapid viena 

viewscnt
Articole similare