Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La nici 24 de ore distanţă, Real Madrid a mai câştigat un El Clasico. Victorie mare la baschet pentru gruparea blanco, în faţa eternei rivale

La nici 24 de ore distanţă, Real Madrid a mai câştigat un El Clasico. Victorie mare la baschet pentru gruparea blanco, în faţa eternei rivale

Baschet

Comentarii

Deşi nu pornea ca favorită, formaţia de baschet a clubului Real Madrid s-a impus în faţa Barcelonei, scor 87 la 85.

Real Madrid a câştigat un nou El Clasico, la nici 24 de ore de la victoria de la fotbal. De această dată, formaţia blanco şi-a învins marea rivală la baschet, chiar în Palau, ”casa” grupării blaugrana.

A fost 87 la 85 pentru Los Blancos, conduşi impecabili de un senzaţional Rudy Fernandez.

Deşi Barca a avut în echipă jucători importanţi ca Gasol, Mirotic sau Higgins, Madridul a reuşit să câştige surprinzător la capătul unei evoluţii perfecte a lui Vuckcevic, dar şi a noului star, Garuba.

Americanul Higgins a fost cel mai bun marcator al El Clasico, el reuşind 21 de puncte pentru Barcelona, dar şi trei recuperări. Real Madrid a răspuns prin Mirotic, spaniolul marcând 17 puncte şi reuşind alte patru recuperări.

Rudy Fernandez a marcat 13 puncte în timp ce Garuba a reuşit 11 puncte, dar şi cinci recuperări, cele mai multe din acest meci. La capitolul pase decisive a impresionat Laprovittola (Real Madrid), cu cinci reuşite.

Real Madrid s-a desprins în clasamentul din ACB, având acum 56 de puncte, cu şase mai multe decât Barca. Cele două formaţii vor juca în playoff-ul competiţiei în mod sigur. Tenerife şi Baskonia sunt următoarele clasate. 

Afla mai multe despre: baschetreal madrid baschetbarcelona baschetel clasico 

viewscnt
Articole similare