Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La noi bugetul e mult mai mic faţă de anul trecut". Misiune grea pentru FC Voluntari în noul sezon!

"La noi bugetul e mult mai mic faţă de anul trecut". Misiune grea pentru FC Voluntari în noul sezon!

Fotbal

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, şi jucătorul Igor Armaş au oferit primele declaraţii, după victoria cu Gaz Metan, scor 2-1.

VIDEO FC Voluntari - Gaz Metan Mediaş 2-1 (Căpăţână 12, Armaş 68 / Ciocan 53)

"A fost un meci foarte greu. Suntem o echipă de construcţie, dar am pierdut o întreagă echipă. Mă bucur  pentru copiii care au debutat. E o bucurie enormă pentru noi, dar e foarte mult de muncă şi sper ca pe viitor să ne întărim şi noi, pentru că va fi greu. Norocul nostru azi e că Gaz Metan a venit fără mulţi jucători. Cin câte am înţeles au luat şapte jucători, lucrurile sunt clare la ei. 

Noi încercăm să contruim această echipă, dar e foarte mult până la final. Eu cred că jocul nu a fost unul extraordinar, cu intensitate, dar fiecare îşi apără echipa. Încearcă să scoată maximum şi de pe bancă. Norocul a fost de partea noastră şi e important că am câştigat. E destul de greu acum, pentru că trebuie reconstruită o echipă. Jucătorii se testează acum în meciurile oficiale. 

Eric e ambiţios. A ţinut 90 de minute, după ce nu a mai jucat atât de mult timp. În afară de primele patru, cinci echipe, care au bugete foarte bune, celelalte încă se caută. După pauza din campionat, se vor aduce jucători la toate echipele. La noi bugetul e mult mai mic faţă de anul trecut", a declarat Mihai Teja.  

Fundaşul lui FC Voluntari, Igor Armaş, a vorbit şi el despre prima victoria a sezonului: "O victorie foarte importantă,. de mult nu am început campionatul cu o victorie. Suntem foarte bucuroşi pentru faptul că foarte mulşţi jucători au plecat, jucători de bază, dar am făcut echipă bună cu jucători de la echipa a doua. Nu suntem o echipă mare, să jucăm din măiestrie, toţi trebuie să băgăm osul cum zice lumea în fotbal. 

E foarte important că am început cu o victorie. În iarnă aveam 8 puncte, acum avem deja 3 puncte", a declarat fotbalistul lui FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: voluntarimihai teja 

viewscnt
Articole similare