Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La ora asta nu merită nici trei milioane". Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Olimpiu Moruţan

"La ora asta nu merită nici trei milioane". Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Olimpiu Moruţan

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a luat gândul de la preţul cerut lui Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan. Omul de afaceri a anunţat ce se întâmplă cu mijlocaşul central.

Gigi Becali, resemnat în privinţa transferului lui Moruţan la Galatasaray

În ultimele săptămâni, reprezentanţii lui Olimpiu Moruţan au negociat pentru plecarea fotbalistului de la FCSB la Galatasaray. Afacerea nu s-a realizat, după ce cele două cluburi nu s-au înţeles la suma de transfer. 

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro, a scăzut preţul la opt milioane, dar turcii au dat şi mai puţin. Astfel, omul de afaceri a renunţat să spere că-l va da pe mijlocaş la Galatasaray.

"Nici eu, dacă aş fi în locul lor, n-aş da atât. După ce am văzut ultimele trei meciuri cu el, n-aş da. Eu vorbeam despre Moruţan de anul trecut. După ce a jucat aseară, nu mai cer deloc. Nu mai cer nimic, trebuie să-l mai antrenăm. La ora asta nu merită nici trei milioane. Nici nu am nevoie să-l vând pe Moruţan, va fi 'bombă' cât de curând", a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Şi Fatih Terim demontează transferul lui Olimpiu Moruţan. Legendarul antrenor al lui Galatasaray susţine că, de fapt, n-a fost nicio întâlnire oficială pe această temă: ”Nu am avut niciodată o întâlnire oficială pentru Moruţan”, a spus Fatih Terim, citat de aspor.com.tr.

”Becali crede că există şefi la Galatasaray care aşteaptă jucători în holul hotelului timp de 4 ore. Suntem conştienţi de activitatea de marketing pe care încearcă să o facă şi de presiunea pe care încearcă să o pună. Dar nu putem nu fim raţionali în acest transfer”, a spus oficialul lui Galatasaray, Ozgur Isitan Gun

 

Afla mai multe despre: morutanfcsb 

viewscnt
Articole similare