Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La patru zile după ce a câştigat Challenge Cup, CSM Bucureşti a pierdut finala mică în Liga Zimbrilor

La patru zile după ce a câştigat Challenge Cup, CSM Bucureşti a pierdut finala mică în Liga Zimbrilor

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a pierdut finala mică a Ligii Naţionale de handbal masculin, fiind învinsă de Potaissa Turda. Ardelenii au câştigat miercuri, pe teren propriu, cea de-a doua partidă din trei programate în finala mică.

Recent câştigătoare a Challenge Cup, CSM Bucureşti nu a reuşit să ţină piept celor de la Potaissa Turda nici în a doua partidă din finala mică. Potaissa a câştigat cu scorul de 32-23 (17-11), după ce în primul meci al finalei s-a impus cu scorul de 33-26 (15-10).

Astfel, Potaissa are 2-0 la general şi câştigă medalia de bronz a stagiunii.

În finala mare se confruntă, tot miercuri, Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud, de la ora 18.00. Dinamo, campioana en-titre, conduce cu 1-0 la general, după victoria din deplasare, în prima partidă, scor 33-26 (15-10).

Meciul trei, dacă va mai fi cazul, va avea loc din nou la Constanţa, în 29 mai.

CSM Bucureşti a câştigat, în premieră, sâmbătă, pe teren propriu, trofeul Challenge Cup, după ce a învins în finala competiţiei formaţia portugheză Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 (16-9), în manşa retur. În sezonul 2018-2019 este singurul trofeu cucerit de vreo echipă din handbalul românesc.

Afla mai multe despre: csm bucurestiliga zimbrilorpotaissa turda 

viewscnt
Articole similare