Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La pauză, am sunat adunarea!” Leo Grozavu despre victoria echipei sale: ”Să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ” VIDEO

”La pauză, am sunat adunarea!” Leo Grozavu despre victoria echipei sale: ”Să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ” VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

”Am început foarte prost jocul, o primă repriză modestă, după care la pauză s-a sunat adunarea. Bine că ne-am trezit la pauză, e bine că am avut reacţie. Eu am încredere în jucătorii mei, ştiu ce jucători am. Este clar că merită toate felicitările pentru repriza a doua, am dominat-o în totalitate” a explicat antrenorul Leo Grozavu, după meci.

”E prima victorie din acest campionat, eu sper să mai urmeze şi altele, dar vreau să rămânem modeşti, să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem echilibraţi, pentru că nu am făcut mare lucru, decât am obţinut trei puncte” a mai adăugat el.

”Acum am folosit un jucător de 17 ani. Eu sunt pentru promovarea tinerilor, dar nu cu orice preţ, pentru că ei trebuie să crească într-un mediu sănătos, să intre în teren atunci când sunt pregătiţi şi nu doar să îi promovăm în echipă de dragul de a-i promova sau pentru că ne impune regulamentul. Dacă jucăm cu jucători de 17 ani sau care vin de la liga a treia sau a patra e mai greu să se impună” a încheiat tehnicianul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe.

FC Voluntari a deschis scorul prin Mailat, în minutul 4. Pentru Sepsi au marcat Purece ’55 şi L. Fulop ’83.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare