Experiențe împreună.
You are here:

"La un moment dat nu mai aveam limite!" Dezvăluire neverosimilă a lui Ţiriac. Unde l-a dus cea mai mare pasiune

"La un moment dat nu mai aveam limite!" Dezvăluire neverosimilă a lui Ţiriac. Unde l-a dus cea mai mare pasiune

Special

Pe lângă afacerile sale care l-au transformat în cel mai bogat român, Ion Ţiriac este recunoscut şi pentru marea sa pasiune pentru autoturisme, iar recent a vorbit despre acest hobby care la un moment dat se transformase în obsesie.

Cu o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, fostul jucător de tenis a început să colecţioneze autoturisme pe care le şi expune într-o expoziţie redeschisă publicului în urmă cu trei ani.

Recent, Ţiriac a primit cadou un trabant din partea Simonei Halep şi un scuter din partea lui Ilie Năstase. Afaceristul a povestit că la un moment dat "nu mai avea limite" în ceea ce priveşte achiziţia de maşini şi aşa ajuns să deţină peste 400 de autoturisme, mult peste ceea ce poate folosi sau expune.

"Amândouă sunt treburi care îmi stau pe suflet, nu numai că vin de la doi oameni care fac aceeaşi meserie pe care am făcut-o şi eu, dar sunt doi mari campioni, doi numărul 1 in lume. Lumea asta când la 100 metri ai făcut cele 10 secunde, înseamnă că ai rămas pentru posteritate, aşa şi ăştia doi au rămas pentru posteritate. Atât trabantul, cât şi Vespa aia sunt ale mele, nu garantez că nu trebuie să le returnez.

Am pornit cu această pasiune şi la un moment dat nu mai aveam limite, eu am 400 şi ceva de maşini, care nu se justifică în treaba aia.

E o loterie enormă când cumperi o maşină la licitaţie, e ca mireasa aia cu 20 de văluri, când ajungi acasă şi le dai jos, vezi ce e înăuntru.


Fiul meu lucrează şi mai mult la alte muzee pe care să le "atârnăm" de acesta şi de la patinoar ca să rămână ceva şi după noi
", a declarat Ion Ţiriac.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta