Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La un pas de retragerea din fotbal, Perovic a debutat cu gol pentru Dinamo. Dezvăluiri din perioada de coşmar trăită de noul ”câine”

La un pas de retragerea din fotbal, Perovic a debutat cu gol pentru Dinamo. Dezvăluiri din perioada de coşmar trăită de noul ”câine”

Dinamo București

Comentarii

Slavko Perovic a fost titular în premieră la Dinamo în acest sezon. E a marcat la chiar prima sa apariţie în această postură, în minutul 28 al meciului cu Viitorul Constanţa.

Povestea lui s-a născut însă din mijlocul unui coşmar. Medicii i-au transmis că sunt şanse mari să nu mai poată juca fotbal niciodată: "A fost o perioada dificila pentru mine. Nu am avut un inceput bun la Dinamo. Nu am gasit solutii aproape doua luni, nu stiu exact ce s-a intamplat. Nu m-am gandit sa renunt la fotbal, am fortat lucrurile cat am putut ca sa se rezolve problema asta. Am vrut sa raman la Dinamo. Nu am nimic, sunt sanatos. Am doar cardiopatie, ceea ce au 80% dintre jucatori. Antrenorul Uhrin a vrut sa rezolvam problema, ii sunt recunoscator, m-a ajutat foarte mult. A crezut in mine si mi-a dat o sansa! Acum sunt aici si nu pot fi mai fericit” a mărturisit Perovici, pentru Sport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Perovic este un atacant masiv, crescut de Steaua Roşie Belgrad. A evoluat între 2006 şi 2011 pentru formaţia belgrădeană, iar ulterior a mai bifat experienţe la Alanyaspor, Denizlispor, Manisaspor şi Istanbulspor.

A ajuns la Dinamo în calitate de jucător liber de contract, iar la prima sa apariţie a fost salutat ca atare de fani ”câinilor” care au sărbătorit primul gol al sârbului pentru formaţia lor favorită. Reuşita lui Perovic, mai jos.

Afla mai multe despre: slavko perovic 

viewscnt
Articole similare