Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La vremuri noi, metode vechi. Campioana revine la strategia din perioada Dan Petrescu: "Am arătat astăzi ca CFR-ul de anul trecut"

La vremuri noi, metode vechi. Campioana revine la strategia din perioada Dan Petrescu: "Am arătat astăzi ca CFR-ul de anul trecut"

Superliga

Comentarii

În urma victoriei din deplasare de la Sibiu, 1-0, Cristian Manea este încrezător că CFR Cluj este pe drumul cel bun şi poate câştiga şi în acest an campionatul. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, campioana entitre revine la tactica implementată de Dan Petrescu în sezonul trecut.

Pentru CFR a fost prima victorie în ultimele patru etape, dar revenirea campioanei a început încă din etapa trecută, atunci când au făcut egal cu FCSB, cel puţin aşa este de părere fundaşul dreapta al clujenilor. "Nu contează cum, a trebuit să câştigăm acest meci pentru că ne-a adus pe primul loc, acum presiunea este pe celelalte echipe. Am făcut o partidă bună contra FCSB-ului săptămâna trecută şi asta ne-a dat încredere. Aveam nevoie de o victorie pentru că am spart o serie destul de proastă. 

Eu cred că am arătat ca CFR-ul de anul trecut. Un singur şut pe poartă, un gol. Aşa am făcut şi anul trecut, am câştigat numai cu 1-0, chiar dacă toată lumea ne-a acuzat, am câştigat campionatul. Eu sper să jucăm aşa în fiecare meci, să câştigăm şi să luăm campionatul", a declarat Manea la flash interviul de după victoria cu FC Hermannstadt. 

CFR a câştigat sezonul trecut şase meciuri cu scorul de 1-0, inclusiv ultimul, cu Viitorul, cel care a adus titlul în Gruia. 

Afla mai multe despre: cfr clujcristian manealiga 1hermannstadt cfrcampioanadeclaratiestrategie 

viewscnt
Articole similare