Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăcătuş anunţă ”hegemonia” CSA Steaua! Când ar urma să revină fanii FCSB de partea echipei din Ghencea: ”Sunt sigur”

Lăcătuş anunţă ”hegemonia” CSA Steaua! Când ar urma să revină fanii FCSB de partea echipei din Ghencea: ”Sunt sigur”

Steaua

Comentarii

După decizia de rejudecare din cazul CSA Steaua / FCSB, disputa dintre cele două urmează să continue o bună perioadă, însă Marius Lăcătuş (59 de ani) este de părere că ”majoritatea fanilor” urmează să revină de partea echipei din Ghencea imediat ce aceasta va reuşi să promoveze.

Poziţionat ferm de partea CSA Steaua în disputa cu FCSB, deşi a stat pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali de trei ori, Marius Lăcătuş este de părere că fanii sunt de partea vicecampioanei dintr-un singur motiv.

Fostul mare atacant consideră că suporterii care în continuare susţin formaţia din Superligă o fac doar pentru că aceasta are un alt statut faţă de echipa CSA.

Marius Lăcătuş susţine că, imediat ce Steaua va obţine dreptul de promovare şi va reuşi să ajungă în primul eşalon, ”majoritatea fanilor” vor trece partea ”militarilor”.

”Eu sunt sigur că suporterii adevăraţi se vor alătura acestei echipe”

"Atât timp cât sunt discuţiile astea, cine e Steaua adevărată, cine nu e, cine are palmaresul, cine nu-l are... suporterul poate alege.

Şi ştii cum e, suporterul are şi el mândria lui. Poate fi prezent alături de o echipă care joacă în Superliga, care joacă în cupele europene, care dă jucători pe la echipa naţională.

Eu sunt sigur că suporterii adevăraţi, şi aici nu mă refer doar la cei din Bucureşti, în momentul în care CSA Steaua ar reuşi să promoveze, eu sunt sigur că majoritatea suporterilor şi din ţară se vor alătura acestei echipe.

Şi ei au orgoliul lor, vor să joace la cel mai înalt nivel. Ori dacă tu eşti în Liga 2 şi nu ai drept de promovare, mai greu", a spus Marius Lăcătuş, pentru Naţiunea Stelistă.

CSA Steaua, aproape campioană ”degeaba” în Liga 2, FCSB se luptă pentru titlu în Superligă

Aflată în prezent pe locul secund în Liga 2, la un punct de liderul Poli Iaşi, după remiza dintre cele două din ultima rundă, CSA Steaua are şanse realiste de a câştiga titlul, chiar dacă nu are drept de promovare.

Oficialii clubului nu par să fi făcut niciun efort pentru ca echipa să poată obţine dreptul de a juca în Superligă, deşi este se află la deja al doilea an la rând în Liga 2.

De cealaltă parte, FCSB se află pe locul al treilea în prima divizie, la un punct de rivala CFR Cluj, respectiv cinci de liderul Farul Constanţa, înaintea duelului direct din următoarea rundă.

Afla mai multe despre: marius lăcătuş 

viewscnt
Articole similare