Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacazette, faza zilei în fotbal: i-a "furat" mingea cu capul lui De Gea şi a înscris! Explicaţia pentru decizia arbitrului

Lacazette, faza zilei în fotbal: i-a "furat" mingea cu capul lui De Gea şi a înscris! Explicaţia pentru decizia arbitruluigalerie foto

Premier League

Comentarii

Fază inedită petrecută în timpul derby-ului Manchester United - Arsenal, scor 2-2, din Premier League, cu două din vedetele celor două echipe în prim-plan.

Introdus pe teren în repriza secundă, francezul Alexandre Lacazette a înscris golul de 2-1 şi a mai avut un moment în care a fost convins că a reuşit să modifice tabela, în minutul 88. Centralul Andre Marriner a anulat însă golul, iar decizia a strânit mai multe discuţii: a fost sau nu corectă?



S-a schimbat regulamentul!


De Gea se pregătea să degajeze, moment Lacazette i-a suflat pur şi simplu mingea din mână, cu capul, după care a trimis balonul în plasă şi a început să sărbătorească golul care ar fi dus scorul la 3-2 în favoarea lui Arsenal.



Marriner l-a oprit însă şi a decis reluarea jocului cu o lovitură liberă indirectă. Regulamentele vechi susţineau că portarul trebuie să aibă ambele mâini pe minge, pentru a se considera că balonul e în controlul său, însă au suferit uşoare modificări, după cum a explicat fostul arbitru Phil Dowd pentru BT Sport: "Legile jocului s-au schimbat, nu mai ştiu exact când. E considerat a fi în control atunci când are ambele mâini pe minge, o mâna, mâna întinsă sau între orice două suprafeţe ale corpului. Are mingea în mână, e în control, deci nu poate fi atacat. Prin urmare s-a acordat fault!"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lacazettede geaunitegol 

viewscnt
Articole similare