Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacazette, incert pentru meciul cu Feyenoord din cauza unor înţepături de viespe

Lacazette, incert pentru meciul cu Feyenoord din cauza unor înţepături de viespe
Comentarii

Fotbalistul Alexandre Lacazette a fost victima mai multor înţepături de viespe şi ar putea absenta din amicalul echipei Olympique Lyon cu Feyenoord, informează presa franceză.

Lacazette, incert pentru meciul cu Feyenoord din cauza unor înţepături de viespe

Alexandre Lacazette (31 de ani) a revenit în această vară de la Arsenal la Olympique Lyon, dar în stagiul de pregătire din Olanda, atacantul francez a suferit mai multe înţepături de viespe, a absentat de la antrenamentul de joi şi se pare că nu va putea juca în amicalul cu Feyenoord, de duminică.

Lacazette aşteaptă acum verdictul medicilor. Moussa Dembele a suferit şi el înţepături de viespe, dar a reacţionat mai bine din punct de vedere medical şi a fost prezent la antrenamentul de joi al echipei Olympique Lyon.

Alexandre Lacazette a revenit la Lyon! A semnat până în 2025

Clubul Olympique Lyon a anunţat, joi, revenirea fotbalistului Alexandre Lacazette, care a semnat un contract valabil trei sezoane, până în 30 iunie 2025.

“Este emoţionantă revenirea mea. Abia aştept să începem sezonul. Am progresat în ceea ce priveşte leadership-ul, am căpătat experienţă. Mă gândesc la clasamentul celor mai buni marcatori din istoria OL, dar nu este aceasta prioritatea. Vreau în primul rând să ajut clubul să revină în top”, a declarat Lacazette.

Alexandre Lacazette, jucător format la OL, fusese transferat de clubul din Lyon în iulie 2017 la Arsenal, pentru suma record de 60 de milioane de euro (inclusiv bonusuri).

Francezul revine la Lyon, deşi era dorit de mai multe mari cluburi europene, a menţionat OL pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: lacazette-lyon-franţa 

viewscnt
Articole similare