Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacrimi pentru Nicolae Tilihoi! VIDEO | Fotbalul românesc îşi ia adio de la legendarul fundaş al Craiovei Maxima. Imagini emoţionante

Lacrimi pentru Nicolae Tilihoi! VIDEO | Fotbalul românesc îşi ia adio de la legendarul fundaş al Craiovei Maxima. Imagini emoţionante

Special

Comentarii

Nicolae Tilihoi s-a stins la 61 de ani după o lungă bătălie cu o boală incurabilă, iar foştii colegi din Craiova Maxima şi reprezentanţi ai CS U Craiova au ţinut să-i aducă un ultim omagiu legendarului fundaş.

Trupul fostului fundaş al Ştiinţei a fost depus ieri la Biserica Sfinţii Apostoli din Craiova, iar astăzi fanii de pretutindeni îşi vor putea lua adio de la fostul internaţional la arena "Ion Oblemenco". Înmormântarea va avea loc marţi, la ora 12:00, la cimitirul Ungureni.





Nicolae Tilihoi a câştigat două trofee de campion şi patru cupe ale României.

În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de şapte ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul naţionalei.

Originar din Brăila, Nae Tilihoi a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în Bucureşti şi adus la Ştiinţa. El a evoluat în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ştefănescu în centrul liniei de apărare. A cucerit două trofee de campion şi patru Cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul naţionalei.

Nicolae Tilihoi s-a născut la Braila pe 9 decembrie 1956. "Mulţi oameni mă felicită pe 9 august, aşa cum este trecută ziua mea de naştere, dar este o eroare. Sunt născut pe 9 decembrie. Oricum, le mulţumesc tuturor celor care mă sună şi mă felicită, fie august sau decembrie”, spunea Tilihoi în urmă cu mulţi ani, a notat CS Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: tilihoicraiovacraiova maximanicolae tilihoi 

viewscnt
Articole similare