Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a câştigat duelul cu Răzvan Marin. Antwerp a învins-o pe Standard Liege cu două goluri reuşite în prelungiri

Ladislau Boloni a câştigat duelul cu Răzvan Marin. Antwerp a învins-o pe Standard Liege cu două goluri reuşite în prelungiri

Stranieri

Comentarii

Royal Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a învins, duminică, în deplasare, formaţia Standard Liege, cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci disputat în etapa a 14-a a campionatului Belgiei.

Echipa lui Boloni a înscris ambele goluri în minutele suplimentare ale celor două reprize. Mijlocaşul israelian Lior Refaelov a deschis scorul în minutul 45+2, din penalty. Scorul final a fost stabilit, în minutul 90+2, de atacantul camerunez Didier Lamkel Ze, care a scăpat pe contraatac în flancul stâng, apoi l-a driblat ca-n curtea şcolii pe Lestienne şi l-a executat pe Ocho cu un şut al colţul scurt.

S-a terminat 2-0, iar Antwerp a acumulat 28 de puncte şi şi-a consolidat poziţia a treia în clasament, apropiindu-se la trei puncte de Club Brugge, locul 2, şi la şase de liderul Genk, echipa mijlocaşului Vlad Screciu.

La gazde, mijlocaşul Răzvan Marin a fost integralist, dar n-a putut împiedica înfrângerea echipei sale. Standard Liege rămâne pe poziţia a şasea, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: razvan marinbolonibelgia 

viewscnt
Articole similare