Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a fost criticat dur în Grecia: „Din cauza lui Panathinaikos s-a întors în paleoliticul fotbalului”

Ladislau Boloni a fost criticat dur în Grecia: „Din cauza lui Panathinaikos s-a întors în paleoliticul fotbalului”
Comentarii

Panathinaikos, echipa lui Ladislau Boloni (67 de ani), trece printr-o perioadă mai grea, iar principalul vinovat, în presa greacă, ar fi antrenorul român.

Panathinaikos duce lipsă de victorii. Formaţia nu a mai învins pe nimeni de trei meciuri consecutive şi ocupă locul 5 în campionatul elen, cu 42 de puncte câştigate în 24 de meciuri.

E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate şi cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulţumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanţii în mijlocaşi, mijlocaşii în fundaşi, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern - City”, l-a acuzat un editorialist elen. „Contractul este pentru un an şi jumătate. Nu ne-am putut înţelege într-o singura zi, deoarece situaţia nu a permis întâlniri personale. Obiectivul nostru ar fi ca Panathinaikos să revină acolo unde istoria o obligă. Dacă eu pot să ajut aş fi bucuros şi mândru. Este o muncă foarte largă şi foarte dificilă, deoarece echipa trebuie să progreseze, să se schimbe”, a declarat Boloni, după ce a semnat cu formaţia din Grecia.

 

Afla mai multe despre: ladislau bolonipanathinaikos 

viewscnt
Articole similare