Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a semnat! Unde va antrena tehnicianul român până în vara lui 2025

Ladislau Boloni a semnat! Unde va antrena tehnicianul român până în vara lui 2025
Comentarii

Ladislau Boloni şi-a prelungit înţelegerea sa cu FC Metz, club promovat chiar de el în Ligue 1, şi va continua în Franţa până în vara lui 2025.

Ladislau Boloni a semnat! Unde va antrena tehnicianul român până în vara lui 2025

După un parcurs excelent cu FC Metz în Ligue 2 anul trecut, tehnicianul român a reuşit să aducă clubul din nou pe prima scenă fotbalistică din Franţa. Drept răsplată, Boloni va rămâne antrenorul francezilor cel puţin până în vara lui 2025, aceasta fiind înţelegerea din noul contract.

Vechiul contract expira vara viitoare, însă oficialii lui Metz au vrut să se asigure că îl păstreaza pe antrenor măcar pentru încă un sezon, anunţă presa din Franţa.

Deşi numirea sa la Metz a fost privită cu reticenţă de experţii din Hexagon, Boloni a transformat-o pe Metz într-o echipă de Ligue 1, iar meritele sale au fost recunoscute imediat de oamenii de fotbal, motiv pentru care noul contract nu reprezintă nicio surpriză.

Boloni a promovat-o pe Metz în Ligue 1

Metz a promovat în Ligue 1, graţie succesului din ultima etapă de pe teren propriu cu Bastia, scor 3-2.

Echipa românului avea nevoie practic doar de un succes pentru a fi sigură de promovare. Scenariul SF prin care Metz putea rata locul doi era următorul: Bordeaux, echipa de pe locul trei să o învingă pe Rodez la cinci goluri diferenţă, pentru a egala la puncte echipa lui Boloni şi a o depăşi la golaveraj.

”Ne-am atins cel mai important obiectiv (n.r. promovarea). Am parcurs un drum greu, dar asătzi suntem cu toţii aici. Pentru mine, cea mai mare satisfacţie este că am găsit un grup extraordinar, alături de care am reuşit să ne îndeplinim obiectivul. Este un premiu pentru jocul prestat în acest sezon şi sunt mândru de echipa mea”, a declarat Bölöni, citat de maligue2.fr.

 

Afla mai multe despre: ladislau bolonifc metzligue 1franta 

viewscnt
Articole similare