Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni, aproape de a fi demis de la Antwerp! Urmează să fie înlocuit de un selecţioner celebru

Ladislau Boloni, aproape de a fi demis de la Antwerp! Urmează să fie înlocuit de un selecţioner celebru
Comentarii

Minunile făcute de Ladislau Boloni (66 de ani) la Royal Antwerp nu îi garantează siguranţa postului în momentele mai dificile. După ce a dus echipa în Europa League, fostul internaţional român este la un pas de a fi dat afară. Belgienii deja i-au anunţat înlocuitorul.

Antwerp este pe locul 7 în Belgia şi va juca duminică un meci extrem de important, împotriva lui Club Brugge. Echipa antrenată de tehnicianul român are o singură victorie în ultimele şase etape, iar Boloni este conştient că poate fi dat afară dacă nu va obţine un rezultat pozitiv. 

"Acest pericol e parte din meseria noastră. Antrenorul trece de multe ori prin asemenea momente”, a declarat Boloni în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului. 

În aceeaşi conferinţă de presă, antrenorul a atras atenţia asupra problemelor de la echipa sa: "Sunt îngrijorat de lipsa de stabilitate în apărare şi de fragilitatea mentală a echipei noastre. E dificil de înţeles. Când aud jucătorii în vestiar, la pauză, simt încredere. Pe teren, încrederea dispare. Mi se pare ciudat stresul care îi domină pe băieţii mei".

Presa din Belgia deja ştie cine va fi înlocuitorul lui Boloni pe Bosuilstadion. Cotidianul flamand Het Nieuwsblad a anunţat că Marc Wilmots este alesul conducerii lui Antwerp. Selecţioner al Belgiei între 2012 şi 2016, Wilmots antrenează în prezent prima reprezentativă a Iranului. 

Afla mai multe despre: ladislau boloniantwerp 

viewscnt
Articole similare