Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni ar fi dorit de o nouă echipă! Clubul puternic care l-ar putea întoarce din drumul către naţională

Ladislau Boloni ar fi dorit de o nouă echipă! Clubul puternic care l-ar putea întoarce din drumul către naţională
Comentarii

Ladislau Boloni ar fi unul dintre principalii favoriţi pentru postul de selecţioner al României.

Ladislau Boloni ar fi dorit de o nouă echipă

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. FRF a negociat şi cu Dan Petrescu, iar mai multe voci din fotbalul românesc au recunoscut că antrenorul CFR-ului ar fi cel mai potrivit pentru echipa naţională. Totuşi, ”Bursucul” a amânat răspunsul, iar anul trecut a fost confirmat că Dan Petrescu nu va prelua România. 

La sfârşitul lunii decembrie, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au zburat în Franţa, pentru a discuta cu Boloni, încercând să îl convingă să revină la naţională. Acum, fostul antrenor de la Panathinaikos ar fi gata să accepte oferta de la FRF şi s-ar pregăti de sosirea la Bucureşti, potrivit PlaySport.

Totuşi, acum ar fi apărut un obstacol între Boloni şi FRF. Antrenorul român este în continuare apreciat în fotbalul belgian, iar campioana Club Brugge ar putea rămâne fără antrenor. Philippe Clement este de acord să meargă la AS Monaco pentru a-l înlocui pe Niko Kovac, antrenor care a fost demis în urmă cu doar câteva zile.

Ladislau Boloni ar fi una dintre principalele variante ale belgienilor, iar dacă interesul se va confirma, el ar putea semna cu Brugge, dând la o parte oferta venită de la FRF.  

Afla mai multe despre: românia-boloni- brugge 

viewscnt
Articole similare